Ректорат: допомагаємо засвоювати знання, упереджуємо академічні борги у студентів

19 листопада 2018 року

 19 листопада 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету наголосив на необхідності проаналізувати успішність студентів, підтягнути знання, надати консультації, сприяти ліквідації неатестацій напередодні зимової екзаменаційної сесії. Наша мета допомогти засвоїти знання, не доводити ситуацію до відрахування. Координацію цієї роботи доручено начальнику навчального відділу Оксані Зазимко.

     Ми увійшли в зимовий період і вже є перші аварії на теплотрасах і електромережах. Всі вони у зоні відповідальності міської влади та енергопостачальних компаній, проте своєчасна підготовка до цього сезону з боку інженерних служб університету дозволила задіяти резервні засоби. На сьогодні всі об’єкти під’єднані до електрики, води та теплопостачання. Проректору з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку доручено підтримувати в належному стані життєдіяльність університету.

     Потому перейшли до планування діяльності адміністрації та служб. Вчений секретар Оксана Барановська представила коло питань, які планується розглядати на найближчих засіданнях ректорату та вченої ради, зупинилась на формуванні звітів про діяльність університету в 2018 році.

     Голова Студентської організації Максим Паламарчук повідомив про результати змагань з перетягування канату, де команда НУБіП посіла друге місце. Наразі триває підготовка до традиційного Осіннього балу.

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко доповів про набір 29 іноземців на підготовче відділення, які продовжуватимуть здобування вищої освіти в нашому університеті. Цього тижня ми чекаємо на візит південно-корейської делегації, яку цікавлять технології в рослинництві на закритому грунті.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на необхідності активної участі в конкурсі наукових студентських робіт.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну – організувати нараду щодо публікаційної активності науково-педагогічних працівників у виданнях, що входять до науково-метричних баз. Валерію Іщенку – спільно зі студентським самоврядуванням узгодити проект плану ремонтних робіт на 2019 рік. Оксані Зазимко – організувати засідання оргкомітету з проведення всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої проблемам вищої освіти.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook