ОДИН ПОЯС І ОДИН ШЛЯХ

8 листопада 2018, 12:43

 
У рамках домовленостей щодо стратегічної співпраці між Україною та Китаєм за Програмою "Один пояс і один шлях",  доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну Гнилоскуренко С.В. взяв участь у «Міжнародній конференції з трансферу технологій Циндао 2018 - перспектива Китайсько-українського наукового-технічного співробітництва» (Qingdao International Technology Transfer Conference). Конференція проводась 23-25 жовтня 2018 року у м. Циндао (КНР). Цей важливий для обох країн міжнародний захід було організовано на високому рівні Муніципальним урядом м. Циндао, Посольством України в Китайській Народній Республіці та Китайською асоціацією з міжнародного співробітництва в галузі науки і технологій.
Основною метою зустрічей було розширення науково-технічного обміну, встановлення інноваційного режиму співробітництва, сприяння розвитку проектів та зміцненню практичної співпраці.
Українська делегація була представлена керівництвом Директоратів Міністерства науки та освіти України, представниками Президії  Національної академії наук України, науково-дослідних інститутів та вищих навчальних закладів України.
Гнилоскуренко С.В. презентував вітчизняні науково-технічні розробки з новітніх конструкційних матеріалів та технологій їх виробництва, зокрема для машинобудування.
Делегація українських науковців відвідала компанію CRRC Sifang Co., Ltd. – найбільшого у світі виробника рухомого складу потягів від міського транспорту до надшвидкісних міжміських потягів. Ця компанія постачає потяги до багатьох країни світу.
Участь у форумі був корисний для обох сторін та підтвердив зацікавленість китайських спеціалістів в українських розробках новітніх матеріалів.









 

У залі засідань міжнародної конференції.
Гнилоскуренко С.В. презентує науково-технічні розробки українських вчених.

З китайськими та українськими колегами.
Компанія CRRC Sifang Co. – найбільши виробник потягів у світі.

Швидкісний потяг китайського виробництва.
Міський потяг, вироблений компанією CRRC Sifang Co.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook