ФЕСТИВАЛЬ МАГІСТЕРСЬКИХ ДОСЯГНЕНЬ

2 листопада 2018 року

31 жовтня в стінах нашого університету відбулася вже традиційна конференція постерних презентацій наукових робіт студентів ОС «Магістр» другого року навчання, яку по праву можна назвати фестивалем магістерської наукової думки. Вчасність і необхідність даного заходу не викликає сумнівів, адже вже через місяць наші магістри завершують своє навчання та виходять на прилюдний захист перед державною екзаменаційною комісією. Цей започаткований захід є стимулом до якісної підготовки студента перед фінальним кроком.


Магістри кафедри рослинництва не стали осторонь цього свята і з успіхом презентували результати своїх наукових робіт. Спектр сільськогосподарських культур, обраних студентами для досліджень, вражає своїм розмаїттям! Тут як традиційні для рослинницької галузі найпоширеніші на сьогодні конкурентоздатні та економічно орієнтовані польові культури – кукурудза на зерно, пшениця озима, соняшник, соя, ріпак, так і мало вивчені, так звані «нішеві», культури – тютюн, коріандр, сорго.

   


Питання, які розкривали в своїх постерних презентаціях студенти кафедри рослинництва, перегукуються з глобальними викликами та реальними завданнями розвитку вітчизняної галузі рослинництва, тому несуть передусім практичну цінність.

   


Проректор з навчальної і виховної роботи С. М. Кваша, заслухавши наукові доповіді студентів, висловив цінні поради для випускників та окреслив завдання на майбутнє адаптування наукових досліджень до вимог сьогодення.

Проведений захід – це прекрасна можливість для студента продемонструвати свої творчі наукові надбання та самоствердитися як особистість і впевнено з новими силами та знаннями стати успішними фахівцями агрономами.


Їх чекають на виробництві!

Доценти кафедри рослинництва
Новицька Н.В., Єрмакова Л.М.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook