Керівництво факультету ветеринарної медицини «звіряє годинника» зі студентським самоврядуванням гуртожитку №6

4 листопада 2018 року

     Дотримуючись нової концепції виховної роботи в НУБіП України та на виконання доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків та покращення санітарного стану студентських кімнат пройшло засідання студентської ради гуртожитку під головуванням декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського. Також на засіданні були присутні заступник декана з виховної роботи Сергій Деркач, вихователі гуртожитку Тарас Савчук і Валерій Мазур, завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко та заступник завідувача гуртожитку Юрій Масалович.


     Декан у своєму зверненні до студентської ради зауважив, що, незважаючи на складну фінансову ситуацію в державі, ректорат та деканат робить максимум зусиль щодо покращити соціально-побутових умови проживання студентів. Але все відразу зробити не можливо. Кожен мешканець гуртожитку особисто  несе відповідальність щодо естетики та санітарного стану своєї кімнати і це стосується кожного студента, хто тут проживає.

     Декан також поцікавився справами і проблемами студентської ради гуртожитку. Провів ретельний аналіз журналу санітарного стану кімнат за попередньою перевіркою адміністрації гуртожитку та окремо студентської ради. Подякував студентам за плідну працю в гуртожитку та наголосив, що за молоддю майбутнє нашого університету і країни.


     На засіданні було обговорено і ряд інших першочергових завдань щодо покращення соціально-побутових умов гуртожитку. А це і заміна вікон, капітальний ремонт жіночого душу та кухонь на поверхах, встановлення загороджувального паркана, утеплення запасних виходів. Декан підтримав пропозицію студентів щодо включення цих об’єктів до плану капітальних ремонтних робіт університету на 2019 рік.

     Також декан провів спільну перевірку санітарного стану кімнат студентів факультету ветеринарної медицини, за наслідками якої будуть вжиті відповідні заходи щодо мотивації окремих студентів та покращення санітарного стану їх кімнат.

Т. Савчук,

вихователь ФВМ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook