Практичне заняття Ректорської школи лідерства

1 листопада 2018 року

     За підтримки Ректорату і особисто Ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка і на запрошення першого заступника директора українського ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Юрія Федоровича Мельника практичне заняття Ректорської школи лідерства пройшло у стінах цієї компанії.

     Дуже цікаво було побачити яким же чином працює «серце» такої великої агропромислової компанії, особливо після виступу на одному з засідань Ректорської школи лідерства доктора сільськогосподарських наук, академіка Української академії аграрних наук Юрія Федоровича Мельника. Його шлях успіху видався фантастичним і нереальним. Після розмови з ним хотілося це все побачити, відчути на собі. І от здійснилося – я в центральному офісі ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

     З самого початку спілкування порадувала максимальна відкритість і чітка організація роботи фахівців. Компанія дає можливість розвиватися, фінансує та втілює у життя різноманітні проекти, стимулює кар'єрне зростання своїх працівників, середній вік яких становить 32 роки! Вражає, той факт, що МХП — вертикально інтегрована компанія, контролює повний виробничий цикл отримання товарного м'яса курки, а також вирощує зерно для виробництва комбікормів, виготовляє корми для своїх птахофабрик з вирощування батьківського поголів'я і фабрик з виробництва м'яса птиці. Завдяки власному парку вантажівок-рефрижераторів компанія займається доставкою своєї продукції у дистрибуційні центри та франчайзингові точки на території України.

     Здавалося, що не може все бути так добре, як розповідають. Та, побувавши у стінах «Миронівського хлібопродукту», зрозуміла, що насправді можливо досягти успіху і це легко. Головне – мати знання, бажання і віру у власні сили, тоді з'явиться підтримка і можливості.

     Всі ми були дуже задоволені зустріччю і я впевнена, що у більшості з нас, присутніх слухачів Ректорської школи лідерства, з'явилося бажання пройти практику, стажування і залишитися працювати в українській агропромисловій компанії, щоб досягти успіху на теренах Батьківщини і створювати майбутнє своєї країни!

Вдячні за організацію візиту, цікаве спілкування з молодими керівниками відділів компанії і з нетерпінням чекаємо на наступні, не менш цікаві, заняття!

Наталія Шакун,
студентка Ректорської школи лідерства

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook