Тренінг «Публічні виступи» для магістрів факультету аграрного менеджменту

29 жовтня 2018 року

18 і 25 жовтня Директор з управління персоналом Групи Компаній UkrLandFarming PLC Наталія Романенко провела тренінг «Публічні виступи» для студентів-магістрів факультету аграрного менеджменту нашого університету.

Тренер цікаво розказала про причини виникнення страху перед публічним виступом, навела приклади боротьби з ними та поділилась власним досвідом. Студенти із задоволенням виконували практичні завдання, в ході яких намагалися побороти свої страхи перед публічним виступом, в чому їм допомагала професійний психолог Наталія, яка також ознайомила із стратегією боротьби зі страхом. Всім особливо сподобалась і запам’яталась вправа «Поплавок».

 

Друга частина тренінгу була пов’язана безпосередньо з підготовкою структури публічного виступу. Студенти отримали поради щодо відповідей на запитання аудиторії і поведінки під час виступу.
Студентам було запропоновано виступити без підготовки з хвилинною промовою. Всі учасники тренінгу виконали завдання на «відмінно».

По завершенню навчання ми всі отримали сертифікати, які засвідчують успішне проходження тренінгу "Публічні виступи" в рамках корпоративного університету Групи Компаній UkrLandFarming PLC.

Ми дякуємо нашим викладачам кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського за організацію такого заходу, а також вдячні пані Наталії Романенко за надану можливість отримати такий цінний досвід у сфері публічних виступів, і надіємось на подальші зустрічі.

Катерина Сучок,
студентка магістратури спеціальності "Менеджмент"
освітньої програми "Менеджмент організацій і адміністрування"
Факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook