Зустріч з випускниками шкіл міста Біла Церква

26 жовтня 2018 року

         На базі Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 імені генерал-полковника Геннадія Воробйова 25 жовтня була проведена зустріч з випускниками двадцяти шкіл міста Біла Церква. Сторону Національного університету біоресурсів і природокористування України представляли проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, доцент кафедри комп’ютерних наук Ірина Ясенова, доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександр Цизь, доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Руслана Уманець.

 

 

З метою поширення інформації про університет до присутніх, з вітальним словом та висвітленням переваг навчального закладу, звернувся Сергій Кваша.

Із доповіддю про інформаційні революції виступила Ірина Ясенова, з цікавим матеріалом про технологію вирощування грибів продовжив виступи Олександр Цизь, Руслана Уманець, ознайомила присутніх з галуззю кролівництво та особливостями товарної оцінки шкурок кролів.

Наприкінці зустрічі заступник відповідального секретаря приймальної комісії, кандидат юридичних наук, доцент кафедри адміністративного та фінансового права Лідія Галайдюк, ознайомила з перевагами навчання в НУБіП України та правилами прийому до університету. Вона проінформувала про напрями підготовки і факультети НУБіП України та запросила на День відкритих дверей університету, що відбудеться 1 листопада 2018 року.

Представників університету та учнів шкіл привітав начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, який побажав майбутнім абітурієнтам вдалого складання ЗНО та вибору професії, а гостям – талановитих та креативних студентів.

На зібранні було урочисто укладено меморандум про співробітництво та організацію взаємовідносин між університетом та загальноосвітніми навчальними закладами міста.

Також представники НУБіП України під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю у напрямах, що передбачені меморандумом, зокрема здійснювати профорієнтаційну роботу, організовувати проведення, ознайомчих лекцій, конкурсів, ділових ігор та тестування учнів старших класів на базі закладів загальної середньої освіти м. Білої Церкви, залучати учнів старших класів до участі у міжнародних та всеукраїнських конференціях, наукових семінарах тощо, що проводяться у НУБіП України, та сприяти участі у них школярів та педагогів закладів загальної середньої освіти м. Біла Церква та про інше.

Керівництву шкіл, класним керівникам та учням надано рекламні буклети, інформаційні матеріали про правила прийому до університету та контакти НУБіП України, факультетів.

Уманець Руслана Миколаївна,

 доцент кафедри технологій у птахівництві,

 свинарстві та вівчарстві 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook