Мостенська Тетяна Леонідівна працювала у складі акредитаційної комісії

23 жовтня 2018 року

      У період з 17 жовтня по 19 жовтня 2018 року відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 21 вересня 2018 р. № 1466-л професор кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Мостенська Тетяна Леонідівна у складі акредитаційної комісії приймала участь у проведенні первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Менеджмент та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу (ІФНТУНГ).


   

     ІФНТУНГ – це багатопрофільний заклад освіти IV рівня акредитації, що веде підготовку і перепідготовку фахівців з напрямів: машинобудування, транспорт, електроніка та електропостачання, приладобудування та охорона навколишнього середовища, економіка, менеджмент, туризм, будівництво та архітектура та ін.
   До складу університету входять 10 інститутів. На 56 кафедрах університету навчаються 5204 студенти, здійснюється підготовка і перепідготовка за 76 спеціальностями.


     

     При університеті працюють Івано-Франківський фізико-технічний ліцей, а у складі університету – Івано-Франківський коледж електронних приладів, Бурштинський енергетичний коледж, Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій.       

        Під час проведення акредитаційної експертизи було досягнуто домовленість про співпрацю з кафедрою менеджменту та адміністрування (завідувач кафедри д.е.н., проф. Полянська Алла Степанівна).

к.е.н., доц. Файчук О.М.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook