Відкрита лекція на тему: «Криптовалюта, як новий вид біржового активу» з дисципліни «Основи біржової діяльності»

22 жовтня 2018 року

 У межах дисципліни «Основи біржової діяльності» 19 жовтня 2018 року старшим викладачем кафедри біржової діяльності і торгівлі, к.е.н. Слободяник А.М. було проведене відкрите лекційне заняття на тему «Криптовалюта, як новий вид біржового активу».
Дисципліна «Основи біржової діяльності» є частиною циклу вибіркових дисциплін професійної підготовки студентів ОС «Бакалавр» усіх спеціальностей на Економічному факультеті та Факультеті аграрного менеджменту НУБіП України і спрямована на ознайомлення студентів з основними теоретичними та практичними аспектами використання біржових інструментів для прогнозування цін, управління ціновими ризиками та спекуляції на товарних і фінансових ринках.

Згідно з робочою програмою дисципліни тема відкритої лекції – «Криптовалюта, як новий вид біржового активу» була присвячена інноваційним активам на біржовому ринку. Так, у відповідності до плану лекції лектор висвітлила наступні питання:
1. Криптовалюти: особливості становлення нового біржового активу. Криптовалютний гаманець.
2. Види криптовалют. Біткоін.
3. Криптобіржі. Стратегії торгівлі криптовалютами.

 

Анна Миколаївна зупинилась на сутності криптовалют та навела їх основні відмінності з традиційними електронними платіжними системами, вказала переваги та недоліки сучасного використання криптовалют, порівняла відношення різних країн світу до використання криптовалют.
Лекція супроводжувалась цікавим та змістовним презентаційним матеріалом, що дозволило лекторові ґрунтовно висвітлити тему заняття і виявити інтерес з боку студентів.
На відкритій лекції були присутні завідувач і представники професорсько-викладацького складу кафедри біржової діяльності і торгівлі, а також заняття відвідав декан економічного факультету А. Діброва. Заняття було проведене на високому рівні й одержало схвальні відгуки від присутніх.

Валентина Яворська,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook