Гуманітарно-педагогічний факультет зустрічає майбутніх студентів

19 жовтня 2018 року
НУБіП України

Сьогодні в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей. До нас завітали учні 11-их класів Добрянської, Новояриловицької та Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської області. Майбутніх абітурієнтів зустріли студенти гуманітарно-педагогічного факультету і провели екскурсію в Музеї історії університету. Після екскурсії наші гості заповнили анкети, зазначивши у них найнеобхіднішу інформацію про себе. ННЦ вихованої роботи і соціального розвитку НУБіП України організував невеличкий перекус, де кожен охочий міг випити кави/чаю та поїсти смаколиків.


У конференц-залі 3-го корпусу виступили представники університету, які розповіли про умови вступу, факультети, цікаві факти з історії НУБіП України та відповіли на поставлені запитання. Студентами-журналістами І курсу гуманітарно-педагогічного факультету було проведено соцопитування щодо майбутньої професії та вибору при вступі ВЗО. Одинадцятикласникам дуже сподобалася сьогоднішня змістовна зустріч, тому більшість з них впевнені, що оберуть саме НУБіП України.

 

На завершення Дня відкритих дверей було організовано пізнавальну прогулянку, де ознайомили майбутніх першокурсників з нашим студмістечком, Ботанічним садом, Музеєм анатомії НУБіП України тощо.

 Студентка гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності «Журналістика» Близнюк Наталія

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook