Вісті з Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової

1 жовтня 2018 року

     Студенти четвертого курсу спеціальності «Виробництва і переробки продукції тваринництва» проходили виробничо-технологічну практику в потужних господарствах Чернігівської області з передовою технологією, з інноваційними методами управління та організації виробничого процесу – ТОВ «Рожнівка-Агро» с. Рожнівка Ічнянського району та ПОСП «Ічнянське» м. Ічня.

          
З вдячністю та повагою студенти-практиканти говорили про керівників практики – головних спеціалістів В.М.Овчаренка та Ю.Ю. Хмарука, які ділились досвідом роботи, створювали комфортні умови для проходження практики та надавали кваліфіковану допомогу.
Позитивні відгуки у студентів і про керівників господарств за надану для них можливість відпрацювати навички, продемонструвати теоретичні знання та побачити і вивчити прогресивні технології в тваринництві, які в професійній діяльності використовуватимуться та примножуватимуться.

Н.О.Шаповал, керівник практики

 

   В рамках навчальної практики з дисципліни «Лісові культури та лісомеліорація» студенти ІІІ курсу спеціальності «Лісове господарство» відвідали 17-ту Міжнародну виставку машин та обладнання для лісового господарства, деревної та меблевої промисловості, що відбулась в м. Київ у Міжнародному виставковому центрі.
Студенти побачили на стендах, як провідних імпортерів, так і власне виробників, а саме такі відомі компанії як FOREZIENNE, ITA TOOLS, LEDINEK, LEITZ, LEUCO, MICHAEL WEINIG, NESTRO, POLYTECHNIK, SERRA, STIHL, WINTERSTEIGER, ДОЛІНЬО, МАРКЕТЛІС, МВМ-КИЇВ, МОСТ-УКРАЇНА, МОТОР СІЧ, СТАНКОДНІПРО, РОЙЕК-ЛЬВІВ, ФЕЛЬДЕР УКРАЇНА .
Студенти були у захваті від змоги випробувати власноруч бензопилу STIHL MS 180 C (шина 35 см) на дереві, зробивши собі пам’ятні сувеніри, та масштабності пилорами LT70 WIDE з широкою ріжучою головою і широкою стрічковою пилкою.

         

Керівник практики В.В. Шаргородський

 

     Студенти економічного відділення коледжу мали змогу відвідати музей народної архітектури та побуту в Пирогові. Це унікальне місце в Києві. Тут можна протягом одного дня побувати на Полтавщині і Наддніпрянщині, у Карпатах і на Поліссі, доторкнутися руками – у буквальному розумінні слова – і серцем до того сакрального простору, який творився упродовж віків поколіннями предків, який творить і живить душу людини.

         

Викладачі: Мовчун Л.О., Леденко О.П

 

     Студенти групи М-41 спеціальності "Організація виробництва" в рамках проходження технологічної практики з «Менеджменту» для закріплення та поглиблення своїх професійних знань з управління здійснили робочу екскурсію до міста Київ у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», де проходила Міжнародна виставка реклами, маркетингу і масмедіа (REX 2018).

    

Студенти мали можливість оглянути основні напрямки діяльності фірм по організації реклами та маркетингу, а також ознайомитись з основними засобами технічного забезпечення, яке використовують в логістиці.
Отримана інформація дасть можливість студентам в майбутньому ефективно організовувати виробничу та управлінську діяльність.

        


Керівник практики: Єременко О.С.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook