НУБіП України – учасник науково-технічного співробітництва України та Австрії на період 2019–2020 р.

28 вересня 2018 року

За інформацією МОН України у Києві відбулося Восьме засідання українсько-австрійської Спільної Комісії з питань науково-технічного співробітництва.

Українську делегацію очолював Максим Стріха, заступник Міністра освіти і науки України, а австрійську – Крістіан Аутенгрубер, керівник відділу культурних та науково-технічних угод Федерального міністерства Європи, інтеграції та закордонних справ Австрійської Республіки.

За результатами конкурсу спільних українсько-австрійських науково-дослідних робіт для реалізації на 2019-2020 роки було затверджено 10 проектів, серед яких спільний проект вчених ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України та International Institute for Applied Systems Analysis (Austria, Laxenburg). Так, вчені НУБіП України будуть працювати над дослідженням впливу природних і антропогенних порушень у лісах Чорнобильської зони відчуження на їх екосистемні послуги. Керівниками проекту є професор Андрій Білоус (НУБіП України) та професор Дмитрій Щепащенко (International Institute for Applied Systems Analysis).

Під час засідання також було розглянуто та затверджено Робочу програму з науково-технічного співробітництва України та Австрії на період 2019 – 2020 років.


Роман Василишин,

директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook