ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ДЕСАНТ ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК В СЕРЕДНІХ ШКОЛАХ МІСТА ВИШНЕВОГО

25 вересня 2018 року
м. Вишневе Київської області

 

Професійна орієнтація передбачає собою систему навчально-виховної роботи, спрямованої на засвоєння учнями знань про соціально-економічні й психофізіологічні умови правильного вибору професії, формування в них уміння аналізувати вимоги різних професій до психологічної структури особистості, а також свої професійно значущі якості, шляхи й засоби їх розвитку.
Викладачі факультету харчових технологій та управління якості продукції завжди доносять до учнів шкіл розуміння правильного вибору професії, яке повинно зумовлювати моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Правильний вибір професії є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.
Цього разу викладачі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, доценти Василів В.П, Жеплінська М.М. та Муштрук М.М. десантувалися в місті Вишневому Київської області, де провели такі бесіди з випускниками загальноосвітніх шкіл №1, 2 та 4.
 
Завданням профорієнтації наших викладачів було ознайомлення учнів з професіями та правилами їх вибору, які можна здобути в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, виховання спрямованості на самопізнання як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії, складання на цій основі реального плану оволодіння професією, а також забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості.
 
 
 
Багато було сказано про переваги навчання саме в НУБіП України, і зокрема на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Адже ми всі розуміємо, що якісні і безпечні харчові продукти – це запорука здоров’я нашого населення.
 
 
 
Викладачі запросили учнів на підготовчі курси до університету, які дають змогу отримати глибокі знання для здачі ЗНО та подальшого навчання в НУБіП України, можливість отримати додатково до 10 балів при вступі в університет. 
 
 
 
Учням були роздані анкети, в яких вони вказали зворотній зв’язок для запрошення їх на День відкритих дверей. 
 
 
 
 
В кожному випускному класі була зацікавленість з боку учнів і це проявлялося у запитаннях, на які досвідчені педагоги дали зрозумілі і вичерпні відповіді.
 
 
 
Маємо надію, що і вже в наступньому році наш університет радо прийме в свої обійми нових студентів з Вишневого!
 
Доцент кафедри
процесів і обладнання
переробки продукції АПК,
Марія Жеплінська
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook