Національний університет біоресурсів і природокористування України готовий приєднатися до Великої Хартії Університетів

17 вересня 2018 року

     Щороку обсерваторія Великої Хартії організовує міжнародну конференцію для вирішення сучасних проблем, спрямованих на підтримку фундаментальних цінностей, а також святкує церемонію, коли ще більша кількість ректорів університетів світу підписує угоду про вступ до Великої Хартії Університетів.

       Цього року, у зв’язку зі святкуванням 800-річчя Університету м. Саламанка подія відбудеться 17-18 вересня у місті Саламанка (Іспанія).

     Темою цьогорічної конференції є значення університету у світі, що постійно змінюється. Учасники симпозіуму почують думки відомих міжнародних спікерів, а також матимуть змогу тісно співпрацювати один з одним у групових дискусіях та обмінятися досвідом.

     На конференції присутня і делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з ректором – Станіславом Ніколаєнко, який, власне, і підпише 18 вересня Велику Хартію Університетів. Варто наголосити,що Україна є лідером серед інших країн світу за кількістю університетів, що є членами Хартії.

 

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook