Студенти НУБіП України – переможці і призери фестивального забігу «UkraineSportFest»

17 вересня 2018 року

     16 вересня на території Національного музею народної архітектури та побуту України відбувся символічний фестивальний забіг під назвою «UkraineSportFest», мета якого – привернути увагу громадян до проблем сучасної України через спорт. Біг єднає людей – це доводили своїм прикладом студенти з усіх куточків України. «Сьогодні представлені різні регіони України: Донецьк, Крим, Харківська область, Полтава, Луганськ, Львів, Київ та Черкаси», – каже співорганізатор фестивалю Катерина Жмуд. Студенти НУБіП України не залишилися осторонь, а навпаки гучно заявили про себе і наш університет.

     Розпочався цей грандіозний для кожного день не просто з традиційної розминки, а із запальних танців. Організатори приготували для учасників справжній калейдоскоп завдань та розваг, а саме естафету 2х400 метрів та марафон довжиною у 4,5 кілометри. Головною родзинкою свята стало заключне завдання – об’єднатися і створити живу карту України. Також керівники заходу не залишили поза увагою учасників, які стали цьогорічними переможцями, та нагородили їх чудовими призами. Найголовніше і найприємніше для нашого університету, що рекордсменами у всіх можливих номінаціях стали наші студенти – участь у фестивалі взяли 20 студентів НУБіП України!

     Отже, переможцями та призерами змагань стали:

  • естафета 2х400 метрів Максим Пільгун (факультет ветеринарної медицини) та Олександр Бочков (факультет конструювання та дизайну);
  • біг 4,5 км (чоловіки): перше місце Сергій Бабій (агробіологічний факультет) з результатом 21,6 хв., другеОлександр Бочков (факультет конструювання та дизайну) з результатом 21,11 хв., третєВадим Пилипенко (механіко-технологічний факультет) з результатом 21,27 хв.
  • біг 4,5 км (жінки): перше місцеСофія Гармаш (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології) з результатом 22,35 хв.

  

     Саме таким яскравим має бути життя кожного студента НУБіП України, адже досягати разом нових спортивних вершин – це незабутньо!

Тетяна Коптєва,
студентка першого курсу
гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook