Слава університету – його випускники! В університеті презентоване унікальне видання

1 вересня 2018 року

     Символічно у День знань в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася презентація унікального видання, присвячена видатним постатям, для яких НУБіП став alma mater.

     Слава університету – його випускники. Це і назва книги, і слова, сказані на адресу зали ректором університету Станіславом Ніколаєнком. За 121 річну історію наш славний виш випустив понад 200 тисяч справжніх професіоналів. Вони знайшли себе в житті, а деякі брали активну участь в розбудові української держави. І справжньою приємністю є те, що сьогодні з нами на зустрічі присутні випускники НУБіП: двічі голова Верховної Ради України Олександр Мороз, народний депутат України Леонід Козаченко, заступник міністра аграрної політики та продовольства Ольга Трофімцева, народний депутат п’яти скликань Іван Заєць, голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа, президент Національної академії аграрних наук Ярослав Гадзало, громадський та політичний діяч Віталій Скоцик та багато інших.

 

     У своїх виступах вони подякували університету за путівку в життя, міцні знання, дух академізму та почуття патріотизму до України та alma mater.

     Завідувач кафедри міжнародних відносин та суспільних наук Сергій Білан зробив короткий нарис історії університету з часів його заснування і до сьогоднішнього етапу розвою. Випускник, виконавчий директор благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін презентував ті позитивні зміни, які відбулися за останні чотири роки та участь в них випускників, закликавши і надалі допомагати, аби молоде покоління також ставало успішним.

     Всі учасники заходу отримали примірник ювілейного видання.

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook