Де можуть зустрітися одночасно художник, спортсмен, фотограф і музикант? Ось відповідь – факультет землевпорядкування!

27 серпня 2018 року

     Цієї вступної кампанії НУБіП зібрав із різних куточків України талановитих і різнобічних особистостей. Хочеться відмітити, що факультет землевпорядкування, який у 2018 році прийняв 80 першокурсників, у цьому вже добре переконався. Адже ще під час серпневої «Школи першокурсника» його студенти виявилися одними з активних та енергійних і навіть перемогли у шахових баталіях. Трохи згодом, виявилось, що факультет має яскраві приклади того, як хлопці і дівчата можуть бути красивими, розумними і талановитими одночасно. Багато з них залишили свій відбиток у спорті. Наприклад, Антон Шиндилюк має досягнення у змаганнях із легкої атлетики – він чемпіон м. Києва у естафеті 4х100 м, а також має другий результат з потрійного стрибка у довжину, Наталія Кебець полюбляє волейбол, а Антон Горошко захоплюється футболом. А деякі просто не уявляють своє життя без спорту: Олексій Малець професійно займається дзюдо і бере участь у всеукраїнських і міжнародних змаганнях, а Тетяна Мазуріна спортивним орієнтуванням і технікою спортивного туризму. На запитання, чому Тетяна почала займатися цим видом спорту, вона відповіла, що не може уявити себе без пригод та активного способу життя, тому на змаганнях вона завжди отримує задоволення від участі та виконаних завдань.

 

     До того ж серед першокурсників факультету дуже багато студентів із творчими нахилами. Є ті, хто займається музикою і малює, наприклад Олександр Заєць та автор цієї статті – Анастасія Матейченко, які з дитинства захоплюються мистецтвом.

     — Я навчився малювати в художній школі, де була особлива атмосфера, де можна було творити – пригадує Олександр.

   — А ось в мене навпаки не було бажання ходити до художньої школи, бо хотіла навчитися малювати сама. Зараз пишу картини на замовлення і мені це дуже подобається. Це саме той випадок, коли твоє хобі приносить користь (автор).

     Серед юних землевпорядників є талановиті хлопці й дівчата, які вміють створювати гарні фото. Якщо ви вважаєте, що робити професійні фото може кожний, то це далеко не так. Староста першої групи Лілія Стрельченко відзначилася тим, що була фотографом на першому за 22 роки чемпіонаті з боксу від «фонду Кличко» у Херсоні.
     — Я дуже хвилювалася, коли мені запропонували знімати боксерські бої, бо це вимагало уміння швидко ловити кадр, емоції і захоплення, але у мене все вийшло і знімки вийшли непогані. – каже Ліля.

    Також не можна не відзначити і таланти старости другої групи Катерини Кондратенко: займалася баскетболом, відмінно співає, а позаду 8 років танців.

     На нашому факультеті є й майстри на всі руки: Каміла Колодій вміє вишивати бісером, Аліна Котова володіє технікою ізонитки, а Іщенко Надія має неабиякі досягнення в сфері трудового навчання. Багато перемог, дипломів і нагород – ось чим можуть пишатися ці дівчата, бо все це вони заробили своєю кропіткою працею.

     Можна ще багато про кого з нас говорити, але загалом хочемо запевнити, що фотограф і танцюрист, художник і спортсмен, музикант і митець можуть зустрітися та об'єднуватися факультетом землевпорядкування!

Анастасія Матейченко,
студентка першого курсу факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook