НУБіП України – Проект «Німецько-український аграрний діалог (APD)»: продовжуємо співпрацю

2 серпня 2018 року

 Проект «Німецько-український аграрний діалог APD» має давню і тісну співпрацю з університетом. У рамках моніторингу діяльності Проекту до університету завітала комісія з перевірки активності проекту, зокрема у співпраці з університетом та поширенням результатів діяльності проекту через університет. 

 
В зустрічі брали участь від APD: експерт з міжнародних можливостей розвитку Хартвіг Бретерніц, Анна Лісон-Кулька (GFA consulting group), експерт APD Марія Ярошко, менеджер проектів ТОВ IAK AGRAR CONSULTING Мартін Шафер, менеджер міжнародних проектів ТОВ “BVVG” Крістоф Конрад Гілген. Університет представляли вчений секретар Оксана Барановська, декан економічного факультету Анатолій Діброва та директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко.
 
Під час зустрічі гості цікавилися питаннями співпраці університету та Проекту APD. Зокрема, Анатолій Діброва вказав на найбільш визначальні точки співпраці, а саме: Агрополітичні дебати, програма (та лабораторія на базі програми) AGMEMOD, можливості щодо стажувань НПП та студентів, лекції в університеті професорів та провідних спеціалістів Німеччини, організація круглих столів тощо.
 
Гості цікавилися проблематикою над якою працюють в університеті та як APD може сприяти університету в подальшому розвитку.
 
Співпрацю Проекту з університетом визнано успішною та висловлено побажання щодо продовження такої співпраці на основі розширення тематик співпраці.
 
Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook