У Немішаївському коледжі стартувала літня STEM-школа

3 липня 2018 року

    Не дивлячись на те, що студенти вже роз’їхалися на канікули, життя в Немішаївському агротехнічному коледжі не перестає вирувати – зараз триває масштабний науково-практичний захід для дітей.

     2 липня 2018 року відбулося відкриття літньої наукової STEM-школи для вихованців Київського Палацу дітей та юнацтва – учасників фестивалю стартапів «Class ідея», учнів біологічної та хімічної школи, лідерів міських змагань з Дронрейсингу.
     Організатором літньої профільної школи є Київський палац дітей та юнацтва. Партнером виступив «Немішаївський агротехнічний коледж» Національного університету біоресурсів та природокористування України, на основі угоди про співробітництво, підписаної між Університетом та Київським Палацом дітей та юнацтва.

     На урочистому заході, який відкривдиректор коледжу Володимир Альохін, були присутні начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України Олег Єресько, директор Київського палацу дітей та юнацтва Оксана Добровольська, селищний голова Сергій Замідра. Вони побажали учасникам заходу вдалої реалізації їх проектів, цікавого та насиченого дозвілля, позитивних емоцій та гарного відпочинку.

     Перед учасниками літньої школи поставлені важливі для Немішаєва завдання – вивчити стан ґрунтів і нанести їх на електронну мапу селища, проаналізувати стан води у річці та допомогти її очистці. Також учні отримають змогу попрацювати на ланах єдиного в Україні Інституті картоплярства Національної академії аграрних наук.

     Під час роботи STEM-школи будуть реалізовані проекти, запропоновані учасниками та головою селища Немішаєве і спрямовані на покращення життя місцевих мешканців. По завершенні проектів всі напрацювання будуть презентовані та передані селищній раді Немішаєва.

Кищук Олена

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook