Кафедра терапії і клінічної діагностики взяла участь у міжнародному тренінгу в рамках функціонування швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молоч

2 липня 2018 року

      Доценти кафедри терапії і клінічної діагностики  Голопура С.І. та Немова Т.В. в рамках діяльності швейцарсько-українського проекту з безпечності молока відвідали молочно-товарну ферму ТОВ «Українська молочна компанія», де на практиці оцінили впровадження найкращих світових практик для виробництва молока в Україні.

     ТОВ "Українська молочна компанія" - прогресивне вузькоспеціалізоване господарство, що випускає молоко для подальшої переробки та виробництва різноманітної молочної продукції.

      ТОВ "Українська молочна компанія" також являється племінним заводом з розведення великої рогатої худоби голштинської породи.
     Молочний комплекс розраховано на 4000 корів та з сектором для вирощування молодняку на 2000 голів. З серпня 2007 року в господарство завезено 4607 голів племінних нетелей з Німеччини, Угорщини та Нідерландів.
   Товариство - вузькоспеціалізоване підприємство по виробництву молока екстра-класу, в своїй роботі використовує новітні прогресивні технології утримання, годівлі, доїння корів та гноєвидалення.
      Проект з безпечності молока реалізується швейцарською консалтинговою компанією САФОЗО.
Доцент Т.Немова

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook