Кафедра терапії і клінічної діагностики взяла участь у міжнародному тренінгу в рамках функціонування швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молоч
Доценти кафедри терапії і клінічної діагностики Голопура С.І. та Немова Т.В. в рамках діяльності швейцарсько-українського проекту з безпечності молока відвідали молочно-товарну ферму ТОВ «Українська молочна компанія», де на практиці оцінили впровадження найкращих світових практик для виробництва молока в Україні.
ТОВ "Українська молочна компанія" - прогресивне вузькоспеціалізоване господарство, що випускає молоко для подальшої переробки та виробництва різноманітної молочної продукції.