Випускниця Боярського коледжу екології і природних ресурсів Олена Гунько: обираю «Садово-паркове господарство» в НУБіП, бо тут для якісного навчання є всі умови

29 червня 2018 року

     Випускники відокремлених підрозділів університету активно продовжують обирати для продовження навчання НУБіП. Не є виключенням і «Боярський коледж екології і природних ресурсів». Його випускниця Олена Гунько мріє навчатися в базовому закладі університету за спеціальністю «Садово-паркове господарство». Про її вибір – сьогоднішня розмова.

– Чому саме ця спеціальність і НУБіП України?
     – Коли ще вступала до Боярського коледжу, не могла навіть уявити, наскільки творчу спеціальність обрала. Адже бути поруч з природою – це чудово! Оскільки спеціальність «Садово-паркове господарство» передбачає створення краси, то кожного дня отримуєш задоволення ще й від того, що даруєш цю красу людям. Ця спеціальність є нині однією з найбільш популярних в Україні. Вона дає можливість створювати декоративні сади, парки, сквери тощо. Можна використати рослинність та інші природні елементи при створенні певних художніх образів.

– Звідки вперше дізналася про ННІ лісового і садово-паркового господарства?
     – Про інститут і університет загалом я дізналася ще змалку, тому що мої батьки тут навчалися і познайомилися. Від них я чула лише схвальні відгуки. Однак, найголовніше це те, що ННІ лісового і садово-паркового господарства є лідером в Україні з підготовки фахівців для ландшафтного дизайну!

– Що очікуєш від навчання в університеті?
     – Отримати сучасні знання і вміння від висококваліфікованих викладачів із цієї спеціальності. Тим більше, для цього в НУБіП України є всі умови: функціонує мальовничий ботанічний сад, є колекційні розсадники, створено сучасні лабораторії. Тому навіть не задумуючись, хочу продовжувати навчання в базовому закладі університету!

– Чи маєш вже конкретні плани після закінчення навчання?
     – На сьогодні ще складно сказати, де я знайду своє місце в майбутньому… Можливо – продовжу навчання в аспірантурі університету.

     Олено, бажаємо тобі успішного проходження фахових вступних випробувань і з 1-го вересня 2018 року стати студенткою ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України!

Розмову вів заступник директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства
Віктор Свинчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook