Бакалаври факультету ветеринарної медицини отримали свої дипломи

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності «Ветеринарна медицина» з терміном навчання 3 та 4 роки.

     На факультеті вручення дипломів випускникам – визначна подія, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Три та чотири роки навчання в бакалавратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли 50 бакалаврам скороченого терміну навчання та 156 бакалаврам повного терміну навчання вручили заповітні дипломи молодшого лікаря ветеринарної медицини. Дев’ять випускників отримали дипломи з відзнакою.

     На урочистому засіданні з вітальною промовою до випускників звернувся ректор НУБіП України, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання в бакалавратурі і запросив продовжити навчання в магістратурі. Ректор також акцентував увагу на тому, що факультет ветеринарної медицини є лідером по якості підготовки фахівців ветеринарної медицини в Україні і на сьогоднішній день він планомірно розвивається, покращується матеріально-технічна база і факультету ректорат приділяє належну увагу.

     Щирі слова привітання пролунали від декана факультету ветеринарної медицини, доктора біологічних наук, академіка НААН України, професора Миколи Цвіліховського, який також привітав випускників із закінченням навчання у бакалавратурі і запросив усіх подати документи в магістратуру на спеціальність 211 «Ветеринарна медицина», так і на спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Також з вітанням виступили голови екзаменаційних комісій із заразної патології, професор Наталія Сорока та із незаразної патології, професор Станіслав Долецький.

    Зворушливими були привітання наставників академічних груп доцента кафедри фармакології і токсикології Ірини Деркач та доцента кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Василя Данілова.
    Кращі випускники факультету за активну культурно-масову та спортивно-масову роботу отримали грамоти та подяки, які вручила співробітник кафедри фізичного виховання НУБіП України та заступник декана факультету Сергій Деркач.

     Від випускників зі словами вдячності виступила Анна Волощук, а слова вітання і вдячності викладачам факультету та усім співробітникам виразила мама Анни – Іраїда Вікторівна.

     Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створили піднесену атмосферу урочистості.
     Отож, дорогі випускники! До зустрічі в магістратурі!

 

 

Василь Данілов,
заступник декана факультету ветеринарної медицини


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook