Ректорат: запрошуємо випускників шкіл, технікумів, коледжів та бакалаврату на навчання до НУБіП

18 червня 2018 року

     18 червня 2018 року відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи нараду, перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка, які стосуються завершення навчального процесу: захисти дипломних робіт, організація випусків і завершення перевірки готовності кафедр до нового навчального року.

 

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів, що цей тиждень – останній для багатьох студентів, ще кілька днів проходитимуть публічні захисти дипломних робіт, а вже з 22 червня випускники отримуватимуть документи про вищу освіту, здобуту в НУБіП. У фокусі перебуває процес формування державного замовлення. Його обсяги, зазначив проректор, зокрема до магістратури, будуть не меншими минулорічних, а за деякими спеціальностями ми наполягатимемо на їх збільшенні. Також ННЦ виховної роботи та соціального розвитку спільно з Студентською організацією підготували нову концепцію організації роботи студентського самоврядування. Її презентацію читайте згодом на офіційному сайті університету.

     Учений секретар Оксана Барановська представила порядки денних засідань ректорату та вченої ради, які пройдуть наступного тижня, і розміщені на офіційному сайті. Також вона нагадала, що субота 23 червняробочий день за перенесену п’ятницю 29 червня.

    Голова профкому Ростислав Тарасенко проінформував про організацію заїзду на відпочинок 44 дітей співробітників університету до табору «Чайка», що на Київщині, та екскурсію викладачів факультетів механіко-технологічного та конструювання і дизайну до Канева.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про проведення виборів декана агробіологічного факультету 20 червня 2018 року.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на спільних з Університетом штату Пенсильванія курсах з харчової безпеки, запровадженні низки англомовних магістерських програм, успішному проведенні інформаційного тижня Horizon-2020.

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов проінформував про старт польових зборів 2 липня.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської роботи Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт, а вони – в розпалі. На цьому тижні очікуємо партію нових меблів для гуртожитків.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін озвучив доручення ректора Станіслава Ніколаєнка. Головне – запросити на навчання до університету випускників шкіл, технікумів, коледжів та бакалаврів. Сергію Кваші – не збавляти темпів профорієнтаційної роботи, завершити оснащення оргтехнікою приймальної комісії, затвердити стенди музею. Вадиму Ткачуку – контролювати сплату за навчання і проживання в гуртожитках та оновити відповідні кошториси. Начальнику науково-дослідної частини Володимиру Отченашку – завершити подачу наукових проектів для участі в конкурсі Міністерства освіти і науки, провести співбесіди з докторантами щодо захисту дисертацій до кінця року.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook