Захід і Схід обирають НУБіП: випускниці Мар’яна Юськів із Бережан та Анжела Закарян із Шостки вивчатимуть «Професійну освіту»

17 червня 2018, 21:41

     Сьогодні нашими співрозмовницями про вибір вишу для навчання є дві випускниці: Мар’яна Юськів із ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» та Анжела Закарян із Шосткинської ЗОШ I-III ступенів № 5. І якщо для Мар’яни – цей процес вже знайомий, то Анжела робить це вперше. Однак обидві дівчини підійшли до свого вибору з усією ретельністю, і впевнені, що не помилились, зупинившись на спеціальності «Професійна освіта» в НУБіП, адже мріють добре навчатися і по завершенню отримати «подвійний диплом» – нашого університету та університету-партнера.

   

     – Чому саме НУБіП і «Професійна освіта»?

Мар’яна: Тому що це – найкращий університет, а зазначена спеціальність визначена Міністерством освіти і науки України пріоритетною.
Анжела: Підтримую, але ще додам, що саме ця спеціальність надає можливість отримати не лише педагогічну освіту, а й фахові знання з конкретної спеціалізації.

     – Звідки дізналися про університет?

Мар’яна: Спершу від викладачів коледжу, а потім детальніше з офіційного сайту університету. Крім того, відвідала День відкритих дверей, де отримала відповіді на усі запитання. І сумнівів не залишилося.
Анжела: Моє знайомство з університетом теж було в декілька етапів. Одного разу до нашої школи завітав представник від університету й провів бесіду з учнями 11-их класів. І вже тоді я вирішила, що хочу навчатись тільки тут. А згодом дізналася про олімпіаду для вступників від моєї учительки і вирішила спробувати свої сили поборотися за додаткові бали до сертифікату ЗНО з англійської мови. Успішно подолала перший тур. А потім під час другого етапу вже в університеті не тільки отримала одні з найвищих балів, а ще й на власні очі побачила виш, в якому хочу навчатися: велика, але охайна територія, що тоне у величезній лісопарковій зоні поруч із центром міста.

     – Чого очікуєте від навчання в університеті?
Мар’яна: Здобути омріяну освіту та працевлаштуватися за фахом.
Анжела: І звичайно ж сподіваємося, що після завершення університету матимемо гарну стабільну роботу, до якої лежить душа. Власне це – навіть більше, ніж очікування, це – мрія. Хочу теж побувати на практиках за кордоном. Знаю, що в університеті така можливість є.

     – Які маєте уподобання, крім навчання?
Мар’яна: Люблю туризм, брала участь у різноманітних змаганнях, де здобувала призові місця.
Анжела: Маю безліч хобі, крім навчання. Наприклад, дуже люблю малювати, доглядати за рослинами, читати, кататися на велосипеді й робити зачіски.

Розмовляли Ольга Наконечна та Олег Єресько,
викладачі кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook