На факультеті землевпорядкування пройшли традиційні зустрічі випускників

12 червня 2018 року

     На факультеті землевпорядкування пройшли зустрічі випускників ювілейних дат. Цього разу до факультету завітали випускники 1998 та 2008 років. Вони зустрілися побачити один одного, пригадати студентські роки, поцікавитися, чим живуть рідний університет і факультет сьогодні.

     Вітав гостей декан Тарас Євсюков, який розповів про здобутки факультету, його сьогодення і наголосив, що сьогодні кожен з випускників може пишатися рідною аlma mater. Сьогоднішній факультет землевпорядкування – це висококваліфікований науково-педагогічний персонал, впорядкована територія, відремонтовані аудиторії, сучасна техніка і програмне забезпечення, оновлена база навчальної практики на території Дзвінківського навчально-наукового геодезичного полігону. Все це надає студентам найкращі можливості для набуття фаху. Наостанок він побажав гарно відзначити зустріч та отримати позитивні емоції і наголосив, що двері факультету завжди відкриті!

    З великим задоволенням привітав випускників заслужений діяч науки і техніки України, професор Дмитро Добряк. Він пригадав роки становлення факультету землевпорядкування. До вітальних виступів долучилися і доценти кафедри геодезії та картографії Любов Рафальська та Іван Гора.

     Від імені випускників, які відзначають 20 років з дня закінчення університету виступив староста першої групи Олег Кохановський, який нині обіймає посаду начальника відділу Держгеокадастру у Чечельницькому районні Вінницької області. Він подякував викладачам за отримані знання та наголосив: тепер землевпорядником бути престижно і цікаво. Окремо подякував адміністрації університету за можливість зібратися у його стінах і пригадати студентські роки. Староста другої групи Анатолій Шкварько теж пригадав цікаві історії зі студентських років і зізнався, що по-доброму заздрить нинішнім студентам факультету землевпорядкування.

     Потому слово взяв староста випускників 2008 року Анатолій Полтавець, нині – голова ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України», член Ради роботодавців факультету землевпорядкування, який докладає чималих зусиль для розвитку рідного факультету. Свою вдячність викладачам факультету він висловив, цитуючи Богдана Ступку: «Якщо тобі судилося літати, не забувай про тих, хто допоміг колись розправити крила...».

    Принагідно Тарас Євсюков вручив Анатолію Полтавцю Подяку НУБіП України – за плідну співпрацю та активну участь у підготовці фахівців-землевпорядників.

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook