За участі співробітників кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві відбувся перший український Аукціон тварин!

12 червня 2018 року

           У рамках ХХХ агропромислової вистовки Агро – 2018 та за тісної співпраці з викладачами кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві факультету тваринництіва та водних біоресурсів 8 червня 2018 року відбувся перший український Аукціон племінних тварин. Такий захід – унікальна подія для агропромислового комплексу, де кожен охочий отримає можливість взяти участь у відкритих торгах та придбати тварин рідкісних порід.

Учасниками аукціону стали Фермерське господарство «Тетяна 2011», яке розташовано у с. Усівка, Згурівського р-н, Київської області. Фермерське господарство «DORPER HILLS», Хмельницкая обл., Деражнянский район, с. Кайтановка. Фермерське господарство «Лісничанське», Вінницька область, Бершадський район та Фермерське господарство «Меринос-Захід» Львівська область, Дрогобицький район, с. Почаєвич. А справжньою прекрасою Аукціону став показ собак-пастухів порід бордер-коллі, вельш коргі-пемброк та бріар (французька овчарка), Іванківський район, Київська область.

На аукціон були виставлені племінні кози та вівці, старт лотів починався від 6 тис. грн. і досяг 60 тис. за племінних бараннів породи мериноландшаф, племінні цапи альпійської та зааненської породи кіз ФГ «Тетяна-2011» були продані у результаті торгів за 25 тис. грн.

 

 

 

 

 

Доцент кафедри 

технологій у птахівництві,

свинарстві та вівчарстві,

Грищенко Наталія Петрівна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook