Путівку в життя отримали дипломники кафедри

1 червня 2018 року

1 червня отримали путівку в життя дипломники кафедри овочывництва ы закритого грунту заочної форми навчання ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр. Для випускників цей день дійсно особливий – нарешті складено всі іспити, заліки, захищено курсові та дипломні роботи. Це своєрідна межа, після якої відкриваються нові можливості та перспективи професійного зростання.

     З вітальним словом до випускників звернувся ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, який відмітив, що швидко сплинув час навчання і більше 100 осіб з вміннями та навичками отримали освіту саме в ювілейний для НУБіП України рік. Станіслав Ніколаєнко відмітив, що багато випускників агробіологічного факультету стали видатними науковцями і керівниками країни та побажав випускникам гарно працевлаштуватися, професійного зростання і повертатися у стіни університету на дні випусків, свята, які відмічаються в університеті. З роси Вам і води!!!

     В.о. декана агробіологічного факультету Оксана Тонха привітала випускників із визначним для них днем, наголосила на важливості їхнього професіоналізму й саморозвитку, побажала успіхів у житті та гідно нести звання випускника агробіологічного факультету НУБіП України. До випускників бакалаврату прозвучало запрошення продовжити навчання в магістратурі НУБіП України. В добрий путь!!!


 


     До привітального слова були запрошені завідувач кафедр землеробства та гербології Семен Танчик, завідувач кафедри садівництва Тетяна Кондратенко, завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва Анатолій Бикін, доцент кафедри рослинництва Людмила Єрмакова.
     Заступник декана агробіологічного факультету Віталій Коваленко звернувся до випускників з авторськими віршованими словами.

     Після цього в.о. декана факультету Оксана Тонха зачитала накази «Про закінчення навчання» магістрів та бакалаврів. Дипломи випускникам вручали в.о. декана і завідувачі випускових кафедр факультету.

     Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти агробіологічного факультетуЛюдмила Комар, Євген Остапенко та Юлія Кротач. Для випускників та гостей свята прозвучали музичні вітання, які підготували студенти молодших курсів: Аліна Глущенко, Юлія Кротач, Євген Остапенко та Ян Демиденко.

 

Колектив кафедри овочывництва ы закритого грунту щиро вітає винуватців свята і бажає подальших успіхів!!!



Віра Кутовенко,
доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook