НУБіП України – Pennstate University: розпочалися практичні заняття курсу «Безпека продуктів харчування»

7 червня 2018 року

     На базі НУБіП України вперше проводиться сертифікований курс «Безпека продуктів харчування», викладають який науковці Університету Пенсильванії (США). Даний курс триватиме п'ять тижнів, під час яких проходитимуть лекції, лабораторні роботи, експериментальні дослідження та екскурсії до харчових виробництв. Учасники знайомляться з методами, що використовуються для вилучення важливих мікроорганізмів, зокрема патогенів, що спричиняють контамінацію та псування харчових продуктів, а також з основними передовими мікробіологічними методами ізоляції та кількісної оцінки мікроорганізмів, що загрожують суспільній охороні здоров'я.

     Науковці Університету штату Пенсильванії на чолі з доктором Кетерін Каттер планують відтворити програму "Безпека продуктів харчування", яка вже мала успіх у багатьох країнах. Дослідницька група доктора Каттер в 2017 році запропонувала програму керування системою безпеки продуктів харчування для 30 студентів та двох викладачів в Центрі викладання агробізнесу Національного аграрного університету в Єревані. По закінченні програми, дослідники виявили, що навички студентів та рівень їх знань значно покращився. Досвід, набутий під час проведення курсу для студентів з Вірменії, стане у нагоді при навчанні студентів та викладачів НУБіП, по успішному закінченні якого учасники матимуть змогу отримати оригінальний сертифікат Університету штату Пенсильванії.

     Для студентів та викладачів НУБіП честь стати першими в Україні слухачами курсу і є чудовим шансом приєднатись до боротьби за безпеку глобального харчування.

Владислава Ковтун,
студент НУБіП України,
слухач курсу «Безпека продуктів харчування»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook