Студенти НУБіП – перші в командному заліку та другі в індивідуальному на олімпіаді зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

29 травня 2018 року

     Цього року другий тур щорічної олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» проходив в Одеській національній академії харчових технологій. На ньому була представлена переважна більшість університетів, де здійснюється підготовка фахівців за цією спеціальністю, у т.ч. Одеський національний політехнічний університет, НТУ «Харківський політехнічний інститут», Національний університет «Львівський політехнічний інститут», Вінницький національний технічний університет, Національний авіаційний університет, Національний аерокосмічний університет «Харківський авіаційний університет», Харківський національний університет радіоелектроніки, Центрально-український національний технічний університет (Кропивницький), Національний університет харчових технологій (Київ), Національний університет водного господарства та природокористування (Рівне), Запоріжський національний технічний університет, Сумський державний університет та багато інших.

 

     Наш університет представляли студенти спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» – магістри Олена Пилипенко і Роман Пасєка та бакалаври Настя Рахманіна і Сергій Логвиненко. Завдання були складними, але, до честі наших студентів, вони зуміли успішно їх розв’язати і посіли перше загальнокомандне місце, а Олена здобула срібло ще й в індивідуальному заліку.

     Приємно, що порівняно з олімпіадою попереднього року, де представники НУБіП посіли третє місце в індивідуальному заліку і друге в командному, ми зробили суттєвий крок вперед.

Віталій Лисенко,
завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook