Креативний подарунок студентів спеціальності «Облік і оподаткування» до 120–річного ювілею НУБіП України

28 травня 2018 року

      Кафедра обліку та оподаткування підтримує тісні партнерські зв’язки з редакцією газети «Все про бухгалтерський облік». Співпраця розвивається під час організації і проведення Всеукраїнських студентських конференцій, круглих столів, відкритих занять-тренінгів.

     Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» також із року в рік організовує і проводить різноманітні конкурси, розіграші й акції, до яких активно долучаються студенти спеціальності «Облік і оподаткування» НУБіП України. Ось і цього разу бакалаври першого курсу скороченого терміну навчання (Марія Дем'янчук, Юлія Загорійчук, Любов Зайчук, Наталія Коберник, Дарія Ковбасюк, Валерія Охай, Дарія Смоляр, Катерина Сорокіна, Юлія Яковенко) прийняли активну участь у логічно-художньо-творчому Квесті «25 вимір» із нагоди 25-ї річниці газети. Цього року її святкування практично спів паловчасі із 120-річчям НУБіП України. А тому свою участь у Квесті, як стверджують студенти, присвятили ювілейній даті рідного вишу.

     На початку Квесту наша команда отримала конверт із завданнями та виконувала їх протягом двох годин: розшифровувала ключове слово, формувала із окремих елементів визначення з бухгалтерського обліку, креативно відображала у своїх фото поставлені завдання на різні визначені теми. Усі завдання були успішно і достроково виконані! А відтак, і перемогу отримали саме студенти кафедри обліку та оподаткування. Як зазначила капітан команди Дарія Ковбасюк, окрім нагороди (а це був сертифікат на мегапозитивні емоції (розваги в боулінгу або кіно)), учасники отримали позитивний заряд настрою, та неймовірне зміцнення дружніх стосунків у групі.

     Дякуємо шановним студентам за проявлені творчі здібності й фахові компетентності при виконанні завдань, за гідне представлення студентства НУБіП України і креативний подарунок до його ювілейної дати − 120 річчя!!!!

Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook