Рада роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства зібралася з нагоди ювілею університету

24 травня 2018 року

      Цього тижня відбулося засідання Ради роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства. З вітальним словом та інформацією про діяльність, здобутки та завдання навчально-наукового інституту й університету перед присутніми виступив директор ННІ Петро Лакида.

     Начальника управління кадрового забезпечення та роботи з міжнародних відносин Державного агентства лісових ресурсів України Аллу Святецьку обрано заступником голови ради.

     Обговорено ряд нагальних питань з підготовки майбутніх фахівців: зміни вимог до формування Державних стандартів підготовки фахівців ОС «Бакалавр» і «Магістр», особливості формування навчальних планів підготовки всіх ОС тощо.

     Жваве обговорення викликало питання формування змістовних циклів навчальних планів підготовки фахівців за спеціальностями: 205 – Лісове господарство; 206 – Садово-паркове господарство; 187 – Деревообробні та меблеві технології.

     Виробничники звернули увагу на необхідності збільшення кількості годин дисциплін фахової підготовки. Алла Святецька, Олександр Головня, Ігор Мельник, Олександр Дзюбенко висунули пропозицію звернутись до ректорату університету від імені ради роботодавців з клопотанням про перегляд дисциплін гуманітарного блоку та блоку практичної підготовки. Рішення підтримане одноголосно.

     Олександр Головня запропонував створити на базі Дзвінківського ННВЦ підрозділ з підготовки операторів для сучасних машин та механізмів із заготівлі та переробки деревини.

     Рада роботодавців розглянула ряд поточних питань стосовно проведення профорієнтації та працевлаштування випускників ННІ.

Сергій Ковалевський,
секретар ради

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook