120 років НУБіП. Ректор Станіслав Ніколаєнко прийняв першу іноземну делегацію – з В’єтнаму

22 травня 2018 року

     За останні роки делегації з В’єтнаму побували в НУБіП двічі. Тоді гостями нашого університету були офіційні представники посольства цієї країни. А сьогодні настала черга в’єтнамських освітян і науковців – з Інституту економіки та розвитку (Ханой). Ця делегація у складі директора Інституту економіки та розвитку Фам Квуок Тоана, голови вченої ради Фан Данг Лонга та її члена Та Манх Зунга, директора Центру економіки та будівництва Mіністерства будівництва В’єтнаму Ле Анх Вуя, директора АТ «Тай Бак Констракшн» Нгуєн В'є Кхуонга та його заступника Нгуєн Кун Кієна прибула до нас з подвійною метою. Перша - навчання та налагодження обміну студентами і аспірантами, проведення спільних наукових досліджень з таких напрямів, як економіка, менеджмент, інформаційні технології, будівельна справа, післядипломна освіта та підвищення кваліфікації, водні біоресурси та аквакультура. Друга – участь у святкуванні 120-річчя університету. 

      Ректор Станіслав Ніколаєнко представив університет, його можливості, весь спектр спеціальностей, яких тут набувають студенти, і зазначив, що НУБіП вже досить важко назвати суто аграрним вишем. Він зазначив, що в університеті багато викладачів викладають англійською, працюють кваліфіковані підготовчі курси для іноземних громадян. Тож у молодих громадян В’єтнаму, які висловлять бажання навчатися в Україні, проблем у здобутті вищої освіти в НУБіП не буде. Гостей особливо зацікавило, чи зможе наш виш за три роки підготувати тридцять докторів філософії, бажано на заочній формі навчання.
 
     Очільник університету запросив в’єтнамських гостей у всіх заходах, присвячених 120-річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
 
 
 
 
Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook