Кафедра гідробіології та іхтіології НУБіП України приєдналася до роботи Еразмус+

21 травня 2018 року

      15 травня 2018 року кафедра гідробіології та іхтіології НУБіП України приєдналася до роботи Еразмус+. Це некомерційна програма Європейського Союзу з обміну студентами та викладачами між університетами Євросоюзу, а також Ісландії, Ліхтенштейну, Македонії, Норвегії, Туреччини.

    Ми приймали у себе в гостях колег із Загребського університету (Хорватія). До нас з обміном досвідом завітали – професор сільськогосподарського факультету Marina Piria, яка займається іхтіологічними дослідженнями, зокрема, поширенням у водоймах Хорватії чужорідних видів риб, та професор Mirna Mrkonjic Fuka, яка є фахівцем у галузі мікробіології.

    На лекцію були запрошені студенти першого і другого кусів спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Колеги коротко охарактеризували сферу діяльності Загребського університету, висвітили проблематику, вирішенням якої займається сільськогосподарський факультет, вказали тематику своїх сучасних наукових досліджень.

      Лекція викликала значну зацікавленість наших студентів. вони активно задавали питання, які стосувалися, як можливості проходження стажування у Загребському університеті, різноманіття їхніх освітніх програм, тематики магістерських програм, так і конкретно відносно тих проблем біологічних і сільськогосподарських наук, про які йшла мова.

    На закінчення свого відвідування нашого факультету хорватські колеги зустрілися з деканом факультету – Кондратюком В.М., відвідали ботанічний сад та ознайомилися з територією університету.

      На сам кінець було домовлено продовжити комунікації у науковій сфері та навчальному процесі.

Доцент Дудник С.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook