ННІ ЛіСПГ з нагоди святкування ювілею Університету зустрів роботодавців

21 травня 2018, 14:57

21 травня відбулося засідання Ради роботодавців. З вітальним словом та інформацією про діяльність, здобутки та завдання навчально-наукового інституту й університету перед присутніми виступив директор ННІ ЛіСПГ проф. Лакида Петро Іванович.

Святецьку Аллу Володимирівну, начальника управління кадрового забезпечення та роботи з міжнародних відносин Державного агентства лісових ресурсів України, було обрано заступником голови ради.

Обговорено ряд нагальних питань з підготовки майбутніх фахівців: зміни вимог до формування Державних стандартів підготовки фахівців ОС «Бакалавр» і «Магістр»; особливості формування навчальних планів підготовки всіх ОС; участь представників ради у проведенні Ярмарку вакансій в університеті.

Жваве обговорення у всіх присутніх викликало формування змістовних циклів навчальних планів підготовки фахівців за спеціальностями: 205 – Лісове господарство; 206 – Садово-паркове господарство; 187 – Деревообробні та меблеві технології.

Виробничники звернули увагу на необхідності збільшення кількості годин дисциплін фахової підготовки та зменшення соціально-гуманітарного блоку. Святецька Алла Володимирівна, Головня Олександр Іванович, Мельник Ігор Анатолійович, Дзюбенко Олександр Миколайович висунули пропозицію звернутись до ректорату університету від імені ради роботодавців з клопотанням про перегляд дисциплін гуманітарного блоку та блоку практичної підготовки. Рішення підтримане всією радою.

Головня Олександр Іванович запропонував створити на базі Дзвінківського ННВЦ підрозділ з підготовки операторів для сучасних машин та механізмів із заготівлі та переробки деревини.

Рада роботодавців розглянула ряд поточних питань стосовно проведення профорієнтації та працевлаштування випускників ННІ.

Секретар ради

Сергій Ковалевський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook