Профорієнтація в с. Хмільна

17 травня 2018 року

 

11 травня 2018 р. за сприянням доцента кафедри соціальної роботи та психології гуманітарно-педагогічного факультету Костюка Дмитро Андрійовича було проведено профорієнтаційну роботу у стінах рідної школи студентом 1-го курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лупиною Михайлом. Студент зустрівся із вихованцями старших класів Хмілянського навчально-виховного комплексу у с. Хмільна, Канівського р-ну, Черкаської обл.

 

На зустрічі Михайло розповів про історію та структуру університету, ознайомив старшокласників із правилами прийому на 2018 р., особливостями навчання та стажування за кордоном, про можливість реалізувати свій творчо-науковий потенціал у ході навчання в нашому університеті. Зосередив увагу присутніх на нових перспективних спеціальностях: «Психологія», «Міжнародні відносини», «Професійна освіта», «Філологія», «Соціальна робота», «Журналістика». 

 

 

Розповсюдив серед майбутніх абітурієнтів рекламні буклети і поінформував про напрями наукової роботи, особливості студентського життя, традиції та здобутки університету. 

 

 

 

 

 

 

 

Дмитро Костюк

 

доцент кафедри соціальної роботи та психології

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook