Захист магістрів з публічного управління та адміністрування

17 травня 2018 року

  

14-15 та 16 травня відбувся захист магістерських робіт за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». 42 здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти блискучим захистом магістерських робіт підтвердили кваліфікацію магістра з публічного управління та адміністрування.
Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, які навчалися за державним замовленням та особи, які здобували освіту на умовах контракту за час навчання в магістратурі здобули нові та розвинули вже існуючі компетентності. Набули здатності ідентифікувати та розв’язувати комплексні проблеми в галузі публічного управління та адміністрування. Навчилися формуванню політики заснованої на доказах, Розвинули вміння приймати управлінські рішення в умовах невизначеності, із залученням громадян до прийняття та реалізації рішень. Ознайомилися з зарубіжним досвідом публічного управління та адміністрування, що розширив світогляд та бачення діяльності публічних органів влади.
Набуті компетентності дали змогу нашим магістрантам, за час навчання в магістратурі, зайняти керівні посади в органах державної виконавчої влади та органах місцевого самоврядування, адже диплом магістра з публічного управління та адміністрування є обов’язковим при зайнятті керівних посад державної служби категорій «А» та «Б».
Так Мухін Володимир Миколайович при захисті магістерської роботи на тему «Механізми управління підприємствами рибного господарства України», звернув увагу, що як начальник Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області він намагається впроваджувати набуті знання в практичну діяльність ввіреного йому органу державної влади.
За час навчання в магістратурі призначено на керівну посаду Мірчука Романа Володимировича. З 2017 року він начальник відділу містобудування та архітектури Києво-Святошинської районної державної адміністрації, головний архітектор Києво-Святошинського району. Основні практичні напрацювання своєї діяльності він представив екзаменаційній комісії у доповіді магістерської роботи на тему: «Державне регулювання містобудівної діяльності».
Інші магістранти також теми магістерських робіт обирали відповідно до сфери своєї діяльності, тому захисти дипломів були на високому фаховому рівні.
 
Вітаємо магістрів-з публічного управління та адміністрування з успішним захистом і бажаємо втілення набутих знань та вмінь в практичну діяльність органів публічної влади для розбудови правової, демократичної, соціально-орієнтованої та людиноцентричної, процвітаючої України.
 
Доктор наук з державного управління,
гарант освітньо-професійної програми
«Публічне управління та адміністрування»
І.М.Грищенко
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook