Наукова бібліотека запрошує відвідати книжкову виставку «Праці викладачів університету»

2 травня 2018 року

    До відзначення 120-річчя НУБіП України наукова бібліотека продовжує цикл книжкових виставок «Праці викладачів університету». На виставці представлені монографії, підручники, навчальні посібники, що видані нашими науково-педагогічними працівниками ННІ енергетики, автоматики  і енергозбереження, механіко-технологічного факультету та факультету інформаційних технологій в 2016-2017 рр.

   Наукова та інноваційна концепція діяльності ННІ енергетики, автоматики  і енергозбереження полягає у створенні новітніх електроенергетичних засобів,  електротехнологій, систем автоматики, робототехніки, альтернативних систем електроживлення та їх широкого впровадження у народне господарство.

 Науковці Механіко-технологічного факультету працюють над створенням новітніх ресурсозберігаючих технологій та обладнання для агропромислового комплексу, оптимізацією технологічних процесів і параметрів машин, адаптацією навчального процесу до рівня кращих інженерних факультетів світу. 
    Факультет інформаційних технологій працює над впровадженням інноваційних педагогічних технологій, підтримкою культурних і наукових традицій - все це дозволяє факультету постійно розширювати матеріальну й інформаційну базу, урізноманітнювати дозвілля студентів і вести серйозну наукову та навчально-методичну роботу.
Людмила Артюх,
завідувач сектору наукової бібліотеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook