Студентка магістратури економічного факультету Олеся Ковтуняк - призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування»

26 квітня 2018 року

В Університеті імені Альфреда Нобеля пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування» серед студентів закладів вищої освіти. В інтелектуальних змаганнях взяли участь представники 60 вишів з різних регіонів України – загалом більше 100 студентів різних курсів облікових спеціальностей.

Економічний факультет НУБіП України представляли дві студентки: 4–го курсу напряму підготовки «Облік і аудит» Юлія Степанюк і 1–го курсу магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» Олеся Ковтуняк. Підготовку студентів до участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади здійснювали: д.е.н. професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування Є.В. Калюга; д.е.н. професор І.Д. Лазаришина, к.е.н., доц. Тивончук С.В.; к.е.н. доц., заступник декана економічного факультету Шиш А.М. та інші провідні викладачі кафедри.

Під час олімпіади учасники розв’язували письмові практичні та тестові завдання з чотирьох дисциплін: «Фінансовий облік», «Управлінський облік», «Аналіз господарської діяльності» та «Аудит». При виконанні завдань учасники користувалися програмою для комп’ютерного тестування.

Оцінювало учасників Журі, до складу якого увійшли експерти з обліку та аудиту з провідних ЗВО України: Тернопільського національного економічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Донецького національного університету імені Василя Стуса, Київського національного торговельно-економічного університету та інших.

За результатами олімпіади студентка Олеся Ковтуняк посіла ІІІ місце. Варто відмітити, що Олеся уже має досвід участі в олімпіаді зі своєї спеціальності –у минулому році вона посіла ІV місце, як студентка освітнього ступеня бакалавр.

Диплом переможницям вручив Борис Холод - Президент Університету імені Альфреда Нобеля. Для кожного у нього знайшлося тепле слово та щира посмішка. До привітань долучилася і Тетяна Болгар - завідувач кафедри міжнародних фінансів, обліку та оподаткування.

Переможці олімпіади отримали подяки, грамоти, сертифікати та цінні подарунки від її організаторів − Університету імені Альфреда Нобеля, а також від представників компаній «Елькон», «PWC», редакції газети «Все про бухгалтерський облік».

Учасники вдячні Оргкомітету олімпіади за високий рівень організації, проведення різних культурно-масових заходів, а також за потужних конкурентів із інших університетів.

Вітаємо Олесю Ковтуняк і бажаємо їй подальших успіхів та наукових злетів!


Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook