Відбулося розширене засідання студентського наукового гуртка «Ветеринарна фармакологія та фармація», присвячене 120-річчю НУБіП України

24 квітня 2018 року
На засіданні були присутні завідувач кафедри фармакології та токсикології, професор Володимир Богданович Духницький, НПП кафедри, доценти Вадим Дмитрович Іщенко та Григорій Васильович Бойко, а також заступник директора НДІ здоров’я тварин, доцент Ярослав Констянтинович Сердюков.
Після вручення сертифікатів учасникам Міжнародної науково-практичної конференції "Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання" (18-19.04., м. Київ) Анастасії Лесів та Владиславі Сторожук було заслухано доповіді на наступні теми: 
1. Фармацевтичний ринок седативних препаратів для коней в Україні (доп. Єлизавета Волошина, студентка 3-го курсу).

2. Сучасні тенденції дiяльності українських фарцевтичних виробників ветеринарних товарів (доп. Володимир Цимбалістий, студент 3-го курсу).

3. Антисептик-стимулятор Дорогова на фармацевтичному ринку ветеринарних препаратів в Україні (доп. Інга Злобіна, студентка 3-го курсу).

4. Recent advances in veterinary pharmacology (rep. Anna Volosovetz, student 3rd course).

5. Препарати бурштинової кислоти на фармацевтичному ринку в Украіні (доп. Владислава Сторожук, студентка 3-го курсу).
В обговоренні доповідей взяли участь члени гуртка, студенти ОС "Бакалав" та "Магістр" та запрошені гості. Завідувач кафедри, професор Володимир Богданович підкреслив значимість таких наукових форумів, на яких гуртківці розвивають свій науковий потенціал, та вже запросив на навчання до магістратури за спеціальністю "Ветеринарна фармація".
Було презентовано стендові доповіді студентів. Наприкінці всі побажали успішних виступів членам гуртка на конференції "Дні студентської науки" (м. Львів, 25-26 травня).
Науковий керівник, к. вет. н.,  доцент І.М. Деркач

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook