Науково-педагогічні працівники кафедри взяли участь у роботі VІ Міжнародної науково-практична конференції «Сучасні тенденції розбудови правової держави в Україні та світі»

23 квітня 2018 року

Вчителі відкривають двері. Входиш ти сам.

   Китайська приказка

 

Житомир… одне з найстаріших міст України, засноване 884 року, батьківщина всесвітньо відомого житомирського піаніста Святослава Ріхтера та Сергія Корольова українського радянського вченого у галузі ракетобудування та космонавтики.

Викладачі кафедри цивільного та господарського права НУБіП Українистали учасниками  VІ Міжнародної  науково-практичної конференції «сучасні тенденції розбудови правової держави в Україні та світі», що відбулася 19 квітня 2018 року у м. Житомир на базі Житомирського національного агроекологічного університету (ЖНАЕУ).

 

Серед учасників конференції, крім широкого представництва українських навчальних закладів, були представники Туреччини (Idris TunaphD. Candidate of Modern History Department of Istanbul University, «A Brief Overview about Non-Muslim's Legal Status and Rights in the Ottoman Empire») 

         З викладачами кафедри правознавства факультету екології  та права ЖНАЕУ було започатковано співпрацю у науковій, навчальній та профорієнтаційній сферах.

Оскільки, колектив кафедри правознавства спрямовує свої зусилля  на  підготовку бакалаврів за спеціальністю «Право», завідувач кафедри цивільного та господарського права О. Ю. Піддубний,  викладачі – І. В. Горіславська та Ю. С. Канарик надали розгорнуту інформацію щодо  вступу в магістратуру за спеціальністю 081 «Право» у НУБіП України.

Доцент кафедри цивільного т

господарського права НУБіП України

Інна Горіславська

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook