Успіх студентів факультету землевпорядкування Лілії Зуб та Ірини Дьоміної у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Геодезія та землеустрій»

22 квітня 2018 року

     У Львівському національному аграрному університеті 28 – 29 березня 2018 року відбувався II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Геодезія та землеустрій». Участь у конкурсі брали студентка IV курсу факультету землевпорядкування Лілія Зуб, яка під керівництвом завідувача кафедри геодезії та картографії НУБіП України, доктора географічних наук, професора Івана Ковальчука підготувала наукову роботу, присвячену проблемам цифрового атласного картографування земельних ресурсів адміністративного району та магістрантка I року навчання Ірина Дьоміна, яка під керівництвом кандидата технічних наук, доцента кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антоніни Москаленко виконала дослідження проблеми використання ГІС і технологій дистанційного зондування Землі при обґрунтуванні раціонального розміщення пасік.

     На II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Геодезія та землеустрій» презентували результати своїх наукових досліджень в галузі геодезії, картографії та землеустрою 31 студент з 21 університету України. З приємністю відзначимо, що науково-дослідна робота Лілії Зуб, результати якої вона доповіла блискуче, отримала високу оцінку і була відзначена дипломом переможця (III місце), а робота Ірини Дьоміної лише трішки не дотягнула до призового місця і була відзначена заохочувальним дипломом.

     Цей успіх свідчить, що студенти факультету землевпорядкування володіють потужним арсеналом методів дослідження стану земельних ресурсів, його змін під впливом природних та антропогенних чинників і можуть не лише виконувати цікаві дослідження в галузі землеустрою, геодезично-картографічного та геоінформаційного забезпечення землекористування, але й змагатися зі студентами-землевпорядниками з інших НЗО України та перемагати у напруженій боротьбі.

     Тож вітаємо Лілію Зуб та Ірину Дьоміну з цим успіхом і побажаємо їм нових здобутків і перемог!

     Поздоровляємо також і наукових керівників – професора Івана Ковальчука та доцента Антоніну Москаленко з успіхом їхніх вихованців! Нових Вам перемог!

Катерина Лук’янчук,
аспірант кафедри геодезії та картографії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook