Україна-США: НУБіП підписав угоду про співпрацю з Університетом штату Луїзіана

20 квітня 2018 року
Продовжується перебування делегації університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком в Сполучених Штатах Америки. Нагадаємо, що метою візиту є обмін досвідом у сфері приватно-державного партнерства, співпраці університетів з бізнесом, розвитком взаємодії.
 
 
 
 
 
В рамках перебування в США керівництво університету відвідало нашого давнього партнера – Університет штату Луїзіана, де ректор Станіслав Ніколаєнко, віце-президент Вільям Річардсон та декан Джон Русін підписали угоду про співпрацю на 5 років. З американським вишем НУБіП ефективно реалізовував спільні проекти наприкінці 90-х років минулого століття. Підписаний документ відкриває нові можливості для відновлення і розвитку співпраці, про що йшлося під час перемовин з американськими колегами.
 
 
 
 
 
Окрім того, делегація відвідала одну із 17 дослідницьких станцій Луїзіанського університету - Hammond Research Station, та компанію Bracy’s Nurseries, де відбулось знайомство з диверсифікацією досліджень відповідно до запитів ринку та презентація підходів до побудови ефективної системи комунікацій з бізнесом.
 
 
 
 
Сьогодні Симпозіум ректорів продовжить свою роботу у Вашингтоні, в Посольстві Угорщини, де буде представлено ряд презентацій про досвід країн Вишеградського договору та придунайского регіону у сфері трансферу технологій, транснаціональної кооперації та трансформації знань.
 
Вадим Ткачук,
проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook