Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі гостинно відкрила двері для вступників коледжів та технікумів

19 квітня 2018 року
Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі

     19 квітня 2018р. студенти-маркетологи, які є членами наукового студентського гуртка «Маркетинг» представили свої наукові досягнення та проекти на Дню Відкритих Дверей для випускників коледжів та технікумів.

    Учасники гуртка «Маркетинг» представили свої досягнення на загально- університетській виставці студентських гуртків, яка відбувалася в Гербовій залі третього навчального корпусу. Науковими досягненнями та практичними проектами студентів зацікавилися майбутні вступники, які спілкувалися із студентами та викладачами кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Зацікавлені гості спеціальностями та можливостями факультету аграрного менеджменту продовжили своє знайомство в 233 аудиторії 10 навчального корпусу, де їх гостинно зустрічали адміністрація та науково-педагогічний колектив факультету.

     До майбутніх вступників з вітальним словом звернувся декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович. Декан розповів абітурієнтам про структуру факультету, спеціальності, за якими навчаються студенти, про міжнародну діяльність факультету, навчання та практику за кордоном. Наступними виступали завідувачі кафедр. До майбутніх абітурієнтів звернулася завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ларіна Ярослава Степанівна, яка наголосила про актуальність професії маркетолога на ринку праці, можливості навчання на спеціальності, надала інформацію про навчальні предмети. Ярослава Степанівна також розповіла про креативні та творчі завдання, які виконують студенти в рамках навчального навантаження та в позанавчальний час.

     Після закінчення інформативного дня на факультеті випускники Боярського коледжу екології та природніх ресурсів завітали на кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, де познайомилися із професорсько-викладацьким складом. Вступники в теплій атмосфері поспілкувалися із завідувачем кафедри, професорами Буряком Р. І. та Збарським В. К., доцентом Четверик О. В. та іншими викладачами кафедри. Гості цікавилися базовими дисциплінами та дисциплінами рекламного напряму, формою проведення лекційних та практичних занять. На згадку про зустріч та з метою подальшого ознайомлення з спеціальністю майбутнім вступникам було подаровано підручник з маркетингу, авторами якого є викладачі кафедри.


     

     Викладачі та завідувач кафедрою виносять подяку студентам, які є активними учасниками гуртка та працюють над постійним удосконаленням його роботи, даючи цікаві та сучасні ідеї. Окрема подяка за представлення експозиції гуртківцям Гречаній Катерині та Партиці Анастасії.

Олена Четверик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook