Немішаївський агротехнічний коледж започаткував співпрацю з Українською академією наук

19 квітня 2018 року

     18 квітня 2018 року відбулася значима подія в житті ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж».
     Президент Української академії наук Олексій Оніпко та директор коледжу Володимир Альохін підписали меморандум про співробітництво.
    Його головним завданням є встановлення довгострокових партнерських відносин із метою вирішення головних питань соціально-економічного розвитку і науково-технічної співпраці.

     Основними напрямами роботи є розробка програм економії енергоресурсів, енергозаощадження, впровадження передового досвіду вітчизняних науковців і кращих світових новітніх технологій та створення умов для розвитку інноваційних процесів, сприяння розвитку винахідництва.

     У рамках підписання меморандуму відбулося виїзне планове засідання членів Української академії наук, на якому було розглянуто найбільш важливі питання взаємного співробітництва, визначено цілі, завдання, принципи та форми спільної діяльності, заходи з реалізації узгоджених планів та програм. Зокрема, ухвалили створити спільну платформу для випробування та впровадження наукових розробок і технологій УАН на базі коледжу, а також проведення постійно діючих семінарів, конференцій, курсів підвищення кваліфікації з метою обміну досвідом, методичними рекомендаціями, інформаційними матеріалами.

Кищук О.І.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook