Команда студентів-лісівників нашого університету представлятиме Україну на міжнародних змаганнях з лісового багатоборства

15 квітня 2018 року

     Невдовзі на базі Університету ім. Менделя, що у м. Брно, Чехія, розпочинаються 32-і міжнародні змагання з лісового багатоборства «Forestry Versatility 2018». Змагатимуться за перемогу цього разу 15 команд із різних країн Європи – Чехії, Австрії, Польщі, Італії, Естонії, Македонії, Румунії, Великобританії, Латвії, Угорщини, Боснії і Герцеговини, Сербії, Словаччини, Болгарії та України.

     Відстоювати честь України буде команда ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, яка на відбірковому етапі стала переможцем спортивно-інтелектуального змагання професійного спрямування «Forestry Quest 2017». Після перемоги у квесті студенти були залучені до роботи гуртка кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій «Київська асоціація студентів-лісівників» (KFSA), що входить до Міжнародної асоціації студентів-лісівників (IFSA). Відтак, команда готується до подібних конкурсів систематично і студенти мають можливість приймати участь у різноманітних міжнародних студентських лісівничих заходах.
     Окрім того, «бойову» лісівничу підготовку проводять усі кафедри ННІ лісового і садово-паркового господарства, а також військова кафедра та кафедра ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М. К. Шикули. Високо цінуємо внесок кожного викладача у підготовку!

     Висловлюємо глибоку вдячність за фінансову підтримку компанії STIHL та її директору Олександрі Іванівні Мельник. До речі, підготовка студентів відбувалася і у сучасній навчальній лабораторії STIHL та VIKING, облаштованої на базі у ННІ лісового і садово-паркового господарства.
     Також просимо прийняти найщирішу вдячність за фінансову допомогу Товариство лісівників України та його очільника Юрія Миколайовича Марчука.

Бажаємо команді нового досвіду, бойового настрою, і, звісно ж, перемоги!

Ганна Лобченко,
старший викладач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій?
керівник СНГ «Київська асоціація студентів-лісівників»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook