Кафедра економічної теорії на Дні відкритих дверей!

12 квітня 2018, 10:00

 11 квітня Національний університет біоресурсів і природокористування України відбулися заходи «День відкритих дверей» для випускників шкіл Київщини. Перша зустріч відбулася із керівництвом університету, де майбутні абітурієнти мали змогу почути виступ та поспілкуватися із ректором університету Станіславом Ніколаєнком.
Далі Гості мали змогу ближче познайомитися із різними інститутами та факультетами. На факультеті аграрного менеджменту школярі оглянули представлені інформаційні стенди наукових здобутків, поспілкувалися із викладачами, оглянули майбутнє місця навчання.
Зустріч на факультеті розпочав декан Анатолій Остапчук, який привітав гостей у стінах факультету аграрного менеджменту НУБіП України, подякував за візит, побажав успішно скласти ЗНО та реалізувати свої мрії.

Доповідач розповів про структуру факультету, особливості навчальних планів, здобуття спеціальностей, формування професійних компетенцій студентів, участь в олімпіадах та можливість практичного навчання за кордоном.
Також, вітали присутніх керівник міжнародних програм факультету Олена Ковтун, завідувачі кафедр професор Валерій Галушка, професор Лідія Шинкарук, професор Ярослава Ларіна, професор Василь Горьовий та професор Микола Талавиря, які розповіли про професійні компетенції менеджерів і маркетологів та про їх перспективи на ринку праці.

По закінченню заходу, гості перейшли до ознайомлення із кафедрами. Так, викладачі кафедри економічної теорії за сприяння доцента Власенка Ю.Г. провели зустріч із учнями одинадцятого класу ЗОШ I-III ступенів №18, м. Ірпеня, Київської області.

  

Під час зустрічі гостей ознайомили із структурою НУБіП України, проінформували про спеціальності, за яким здійснюється підготовка фахівців ОС “Бакалавр” на базі університету. Акцентовано увагу про вступ на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу. Зробили наголос на активній роботі студентів із викладачами. Так, результатом плідної співпраці є здобуття студенткою 2 курсу факультету аграрного менеджменту Васильчук Тетяна була нагороджена ДИПЛОМОМУ за V місце в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з ЕКОНОМІЧНОЇ ТЕОРІЇ і ГРАМОТИ за творчий підхід у розв’язанні задач з мікро- та макроекономіки! А студентка 2 курсу економічного факультету Карпенко Анастасія була нагороджена ДИПЛОМОМ за IV місце в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з ЕКОНОМІЧНОЇ ТЕОРІЇ.

Кафедра висловлює подяку за за співпрацю класним керівникам випускних класів Певневій Л.К., Гранатовій О.В. та директору школи Лошицькому І.В.

Чекаємо на День відкритих дверей на факультету аграрного менеджменту 19 квітня 2018р.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook