День відкритих дверей в ННІ післядипломної освіти та кафедрі аграрного консалтингу і туризму

12 квітня 2018 року

 

 

     11 квітня ННІ післядипломної освіти та кафедра аграрного консалтингу і туризму радо відкрили свої двері студентам коледжу культури та мистецтва, що розташований в самому центрі м. Києва поряд з Києво-Печерською Лаврою.

     Знайомство з університетом розпочалося з адміністративного корпусу, де в холі проходила презентація наукових доробків факультетів та ННІ, в центральній актовій залі ректор Станіслав Ніколаєнко радо привітав гостей, відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук ознайомив з правила прийому на навчання до НУБіП України у 2018 році та було проведено світковий концерт творчих колективів кафедри культурології НУБіП України.

     Гостей з коледжу, зацікавлених у подальшому навчанні за спеціальністю "ТУРИЗМ", радо зустріли представники інституту на чолі з заступником директора ННІ Терезою Микицей та завідувачем кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяною Кальною-Дубінюк в навчальній лабораторії аграрного консалтингу та сервісу.

 

 

     Професор Тетяна Кальна-Дубінюк ознайомила гостей з особливостями навчання за програмою "Туризм", директор туристичної компанії OLDI TRAVEL Олеся Бровкіна запросила на стажування до сонячної Болгарії, а студенти 2 курсу поділилися з колежанами яскравими моментами свого навчання в університеті.

     Знайомство з університетом було продовжено доцентом Оленою Локутовою, яка зупинилася на інноваційному напрямку світового туризму – зеленому та агротуризмі та впродовж екскурсії по ботанічному саду розповіла про можливості університету в підготовці фахівців в цьому напрямі. Далі, підкріплюючи слова враженнями, шлях наших гостей лежав через ботанічний сад до кафедри конярства і бджільництва.

     Справжньою родзинкою програми для наших гостей стало відвідування та екскурсії в ННВЛ конярства, Голосіївську навчально-дослідну пасіку, музеї бджільництва та лікарських рослин НУБіП України.
     Завідувач кафедри конярства і бджільництва, д.с.-г.н, професор М.Г. Повозніков ознайомив гостей з лаборатоією та учбовими класами кафедри та мешканцями стайні (конями та шотландськими поні), апі-будиночком проводження сеансів з апітерапії та експозицією музею бджільництва.

     Екскурсію музеєм лікарських рослин провів сам його засновник Володимир Біленко. Під час екскурсії він ознайомив гостей з колекцією музею, розповів про лікарські рослини та їх властивості.

     Гості з коледжу культури і мистецтв були надзвичайно вражені самобутністю та унікальністю експозицій музеїв кафедри та виявили щиру зацікавленість в навчанні в нашому університеті.

Олена Локутова,

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

     

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook