День відкритих дверей в НУБіП для випускників шкіл Київщини та інших областей України 11 квітня в НУБіП відбувся вже другий день відкритих дверей

12 квітня 2018 року

Цього разу гостями університету стали випускники шкіл Київщини та інших областей України.

Програмою заходу було передбачено зустріч учасників «Дня відкритих дверей», презентація наукових доробків факультетів та ННІ, зустріч з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, виступ відповідального секретаря приймальної комісії Віктора Шевчука, який презентує Правила прийому на навчання до НУБіП України у 2018 році, виступи творчих колективів кафедри культурології НУБіП України, презентація ННІ та факультетів, лабораторій та кафедр.

Майбутніх студентів гуманітарно-педагогічного факультету зустрів декан, Василь Дмитрович Шинкарук. Вітаючи учнівську молодь, декан презентував спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців на факультеті. Розповів керівник факультету і про спеціальність «Професійна освіта», отримавши яку студенти отримають «два в одному» - педагогічну освіту та фахову спеціалізацію. Учні переглянули рекламний відеоролик факультету, підготовлений, до речі, самими студентами.

Продовжилася зустріч з абітурієнтами на кафедрі педагогіки, де у теплій та дружній атмосфері можна було поспілкуватися та отримати відповіді на свої запитання.

 

 

Кафедра педагогіки запрошує всіх охочих прийти 19 квітня 2018 року в НУБіП України і стати учасниками дня відкритих дверей для випускників технікумів і коледжів України!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook