Одинадцятикласник Данило Глухий з села Юріївка, що на Київщині: залишилося остаточно обрати спеціальність, а університет вже обрав. І це – НУБіП

10 квітня 2018 року

     Випускники шкіл, які завітали на День відкритих дверей, для мене особисто поділилися на дві категорії, причому практично рівні. Перша – точно обрала фах, і практично – виш, друга – у пошуку. І те, що хлопець, який так уважно слухав представника факультету землевпорядкування, і старався вникнути у принципи роботи складних геодезичних приладів, які були продемонстровані на виставці, ще не обрав фаху землевпорядника мене здивувало. Виявилося Данило Глухий приїхав з села Юріївка Києво-Святошинського району і був відкритий для всього нового.

 

 

     – Я цікавлюся всім, бо остаточного вибору ще не зробив. Тому для мене ця нагода – відвідати університет і подивитися презентації відразу всіх факультетів і ННІ справді дуже доречна.

– І що скажеш про побачене?
     – Дуже багато вражень. Не думав, що буде так цікаво, що тут є такі прилади і стільки можливостей. Дуже гарно приймають, пояснюють все, про що б не спитав. Радий, що приїхав сюди і відкрив для себе НУБіП. Обдумаю побачене і остаточно оберу спеціальність, а університет, думаю, вже обрав.

Розмовляла Ірина Білоус

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook