«ZaГрай фест» відзначив балетну групу народного ансамблю пісні і танцю «Колос» званням лауреата

5 квітня 2018 року

      Танець – це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання. Це ритм твого життя. Це вираз в часі і русі, в щасті, радості, смутку і заздрості… Саме таким гаслом надихаються учасники балетної групи народного ансамблю пісні і танцю КОЛОС ім. С. Семеновського. 

     І в час, коли хорова група народного ансамблю пісні і танцю «Колос» виборювала Гран-прі у Полтаві, балетна група відвідала місто Запоріжжя та взяла участь у V міжнародному Фестивалі талантів «ZaГрай фест». До уваги журі були представлені одні з найкращих номерів ансамблю: пристрасний «Циганський» та таємнича «Гуцульська сюїта». Саме завдяки вибуховій енергії, шаленій пристарсті, міфічному колориту та національним традиціям українського народу балетна група запалила глядацьку аудиторію і завоювала прихильність журі. Своєю творчістю та вмінням, розмаїттям національних костюмів колектив довів, що народне мистецтво живе і стверджує нашу національну ідентичність, і вкотре гідно представив своє місто та свій університет.

     Повернулася балетна група народного ансамблю пісні і танцю КОЛОС в хорошому настрої, отримавши велике естетичне задоволення, побачивши багато хороших колективів, довівши, що танець може бути тим наповненням, яке втілює дух українського народу, і робить наше життя кращим, і світлішим, і, звичайно, долучивши до своїх титулів звання лауреата фестивалю.

Вітаємо наших танцюристів з перемогою і сподіваємось на нові талановиті постановки!

 

 

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook